Apartmani Gavrilović

Upoznajte domaćina

Sve bismo ponovili

Malo je bračnih parova koji sklad no žive i bave se istom “djelatnosti”. Kako se to kod njih do godilo? Je li jedan povukao u alternativu drugoga ili je kod oboje to bilo spontano, pita li smo Ankicu i Đuru Gavrilović?

U ožujku ove godine smo upravo proslavili 50 – tu godišnjicu sretnoga braka. Kod nas se u braku sve odvijalo spontano, pa i naš „izlet“ u alternativu. Obadvoje smo bi li i ostali potpuno otvoreni za sve što je nepoznato, nedovoljno istraže no i neobjašnjivo, te neprestano žeđamo za novim spoznajama i znanjem.

• Da nas se bavite s različitim tehnikama, ali jeste li se ikad “miješali”
jedno drugome u posao, u pozitivnom smislu?
– Uvijek su moguće ne predviđene situacije kada je nužno „ miješanje“
partnera u posao. Pojasnila bih to na jednom primjeru iz prakse. Za vrijeme tretmana „uživo“ više godišnji stari pacijent moli za hitnu intervenciju na daljinu, jer je došlo do po život opasnog krvarenja zbog prometne nesreće! Prekidam već za početi
tretman pacijenta na stolu, uz njegovu suglasnost predajem ga svom suprugu na nastavak obrade i za počinjem s tretmanom na daljinu hitnog slučaja radi zaustavljanja krvarenja.
Po završetku hitne intervencije
vraćam se na svoj rani je za poče ti posao!

• Oboje ste se bavili regresijom, ali i prošli takav tretman povratka u prošle živote. Otkrijte nam neke od tajni koje ste pri tom saznali? 

– Tijekom postupka regresiranja kod Švicarca Jana Siegdela saznala sam da sam nekoć živjela u Kini, kao visoki vjerski velikodostojnik i bavila se iscjeljivanjem, te imala mnogo poklonika. Otkrila sam također i svoju sposobnost da mogu osjećati

Sve bismo

Tretmani na daljinu

• Mnogima je nevjerojatno energetsko djelovanje na daljinu, kako vi to objašnjavate.

– Svoj odgovor na to pitanje sam dala već prije više od 30 godina. Ja to mogu! Proučavanjima fenomena i njegovim objašnjenima neka se bavi nauka. Brojni čitatelji „Altera“ koji su isprobali moje tretmane svjedoci su već godinama da energetsko djelovanje na daljinu funkcionira

• Je li priprema, dijagnostika i sam tretman na daljinu drugačiji od tretmana uživo?

– Nije. Ali to vrijedi za mene i moj mentalni sklop!

• Koliko traje i što se sve događa za vrijeme takvog tretmana.

– Moji tretmani traju do voljno dugo da se efikasno riješi određena tegoba kod osobe koja traži pomoć. Traju oko pola sata po tretmanu, svejedno da li radim na daljinu ili „uživo“. Sigurno očekujete da vam od govorim na pitanje što se sve dešava za vrijeme

Ankica vam daruje

Želite li sudjelovati u tretmanima na daljinu Ankice Gavrilović, ne trebate ju prije ili za vrijeme tretmana zvati telefonom. Smjestite se na neko mirno mjesto gdje vam nitko neće smetati i energija koju vam šalje u vrijeme koje je ovdje objavljeno sama će pronaći put do vas i vaših tegoba:

Tretmani na daljinu održati će se

Od 22. 6. do 26. 6.

I od 24. 8. do 28. 8.

Svaki dan

od 21,30 do 22,00 sata.

tretmana, misleći na ono: trnci, toplina, hladnoća …. To su samo popratne pojave koje se događa ju u tijelu bolesne osobe za vrijeme tretmana. Ja, kao terapeut, upravljam energijama i usmjeravam ih na potrebna mjesta u bolesnom organizmu, što prosječna osoba ne vidi, a reakcije organizma koje se mogu razlikovati, ukazuju da je energija stigla do svog odredišta i za počela djelotvorno obavljati svoju funkciju. 

*Mogu li biti bilo kakve posljedice ili simptomi tretmana na daljinu?

Mogu govoriti isključivo u svoje ime – kad ja to radim nema nikakvih obostrano štetnih posljedica ni simptoma, bez obzira radi li se o tek rođenoj dojenčadi, osobama poodmakle dobi, ozračenim osobama, srčanim bolesnicima ili kod drugih rizičnih bolesti. Ova tvrdnja se bazira na dugogodišnjim osobnim iskustvima, a mogu je potvrditi i brojni korisnici mojih usluga.

ponovili!

misli drugih – tiho komentirajući odgovore prisutnih sudionika u regresiji, prije nego su ih na pitanja voditelja izrekli osobno. Suprug je pak, živio u Francuskoj i regresijom se riješio straha od vode, jer se u tome životu bio utopio!

Opiši te nam svatko od vas neku zanimljivost iz rada vaše supruge/ supruga koja vam je ostala u lijepom sjećanju.

– Suprug je često službeno putovao s kolegama automobilom. Bez obzira na doba dana i noći, kad su se vraćali s puta, uvijek sam ih dočekala i pozdravila te pomogla suprugu da istovari stvari i unese ih u kuću.

Suputnici su bili uvijek time iznenađeni i pitali se je li to moguće ili je to samo slučaj. Jednom ih nisam dočekala. Suprug im je to objasnio mogućim razlogom, a ne propustom. I doista, bilo je tako. Kada je ušao u stan, našao me potpuno predanu tretmanu na daljinu do kojeg je došlo zbog hitne intervencije! Jednom drugom prigodom suprug je s posla morao otići na nekoliko mjesta u centru grada. Išao je tramvajem jer je tako bilo najpraktičnije. Na uglu Frankopanske i Ilice izašao je iz tramvaja da usput kupi biljege, a za tim je sljedećim tramvajem nastavio svoj planirani put. Kada se poslije posla vratio doma, tijekom jednog ugodnog, neusiljenog razgovora, upitala sam ga kako je proveo svoj radni dan. Slijedio je odgovor da je morao između ostalog ići u grad te naveo nekoliko mjesta gdje je bio, a samo je jedno ispustio kao nevažno. Na moje pitanje što je

radio na uglu Frankopanske i Ilice iznenadio se i pitao kako to ja znam. Pa vidjela sam te, odgovorila sam. Upravo tada spoznala sam da sam spontano vidovita.

Kako bi ste jedno drugoga opisali: koje su vam najbolje osobine? Spomenite bar neku koja vam se možda ne sviđa?

– Moj je suprug odgovorna, ustrajna i u životu veoma inventivna osoba. Otvoren je prema spoznaji sve ga ne poznatog, te cijeni i voli ljude. Dobar je u svakom poslu kojeg se prihvati i ima izrazito izraženu naviku da stalno uči. S obzirom na to da svaki njegov odlazak za kompjutor znači manje međusobnog druženja, ne mogu reći da mi se to sviđa, ali ni da nije potrebno.

Moja supruga je veoma komunikativna, suosjećajna i plemenita osoba, odličan je organizator i praktičar pa se na dopunjavamo i pomažemo u svim poslovima i međusobno nemamo nikakvih tajni. Voli zajedničko druženje i nema ni jedne odluke u našem životu koju ne donosimo zajednički. Vrlo je finog mentalnog sklopa, za razliku od moga, koji je nešto grublji. Dar zapažanja joj je izvanredno izoštren, pa je ponekad previše sitničava i osjetljiva.

No, bez obzira na međusobne vrline i mane, naučili smo se cijeniti i voljeti takve kakvi jesmo!

Opet se sjetite i opišite slučaj iz prakse supruge/ supruga koji smatrate najvećim uspjehom.

– Ima ih više i svi su povezani sa dobrim djelima, koje je supruga učinila drugima! Najčešće se radi o uspješnom spašavanju ljudskih života, on da kada su već bili medicinski otpisani. Ja sam, pak, bio u drugim situacijama, koje sam također iskoristio za dobro drugih. Volontirao sam u Savezu društava Naša djeca, odgajao generacije mladih šahista, preko Aktiva dragovoljnih davatelja krvi 75 puta sam dao krv. Osobito se ponosim svojom aktivnošću i naporima kod očuvanja da nas već 50 godišnje tradicije Novogodišnjeg brzopoteznog šahovskog turnira za vrijeme domovinskog rata i pomoći koju smo prikupljali za naše branitelje na frontu.

• Da se ponovo rodite, biste li odabrali isti put?

– Bez ikakve dvojbe ponovili bismo takav put!

• Pratimo vaš skladni život i rad godinama pa nas zanima kakav je vaš “recept” za uspjeh na svim poljima života.

– Naš “recept“ je da recepta nema! Mi se samo iskreno volimo, međusobno nadopunjujemo, prilagođavamo i pomažemo. Cijenim o vrline svoga partnera i toleriramo njegove nedostatke.

Alternativna medicina: Tko je tko?

Đuro Gavrilović

Numerologija, bioritam, regresija, bioenergija, reiki

Zagreb, Mali Lošinj 01/555-66-77    052/77-88-99

Kako u jednom tekstu opisati čovjeka tolikih interesa i znanja kakvima se krasi Đuro Gavrilović? Svestrano talentiran, imao je ispunjen radni vijek. Gotovo čitav svoj radni vijek je proveo u jednoj zagrebačkoj proizvodnoj radnoj organizaciji, iz koje nakon 37 godina rada otišao u mirovinu s mjesta pomoćnika glavnog direktora.

A počeo je tako da je kao dječak od 13 godina bio među 50 najboljih učenika u Jugoslaviji i nagrađen tromjesečnim ljetovanjem u Poljskoj. Bio je i uspješan član gimnazijske dramske sekcije. Zbog svih odličnih ocjena oslobođen je od polaganja Male mature. Na iznenađenje svoje razrednice, koja ga je već vidjela na studiju književnosti, odlučio je nastaviti školovanje u Srednjoj tehničkoj školi zrakoplovnog smjera u Zagrebu.

Relativno kasno, tek s 15 godina naučio je igrati šah. Za dvije godine sin je pretekao oca, vrsnog šahovskog amatera i još boljeg organizatora i stekao I. kategoriju. U zagrebačkom šahu slovio je kao jedan od vodećih brzo poteznih igrača. 

Nakon završenog studija posvetio se stručnom obrazovanju i svakodnevnim obavezama na radnom mjestu. No uz sve to 75 puta je dao krv. Istovremeno je vodio dva zagrebačka šahovska kluba i organizirao brojne šahovske priredbe i natjecanja. Među osobito poznatim priredbama u čijoj organizaciji je osobito uspješno sudjelovao navodimo prvi Internacionalni velemajstorski Turnir Mira te brzopotezni majstorski Novogodišnji turnir, koji se održava već više od pet desetljeća. Da nije prije više od 50. godina sreo svoju suprugu Ankicu Kartuš, pitanje je da li bismo danas govorili o Đuri i kao numerologu ili alternativcu?Pomažući svojoj supruzi da u braku razvije

Gavrilovici-(3)-2

Izaberete li Đuru on vam daruje numerološku analizu jednog pitanja.

svoje pritajene sposobnosti u alternativnom pomaganju ljudima, ni sam nije bio svjestan kamo ga to vodi. A dovelo ga je do proučavanja, iz hobija, ritmova u 
prirodi, vibracija, neshvatljivog fenomena djelovanja na daljinu i ovladavanja raznim alternativnim tehnikama. Prije trideset godina, opet “slučajno”, došla mu je u ruke knjiga “Magija brojeva” od D. Simovića i usmjerila ga prema numerologiji. Kasnije, taj njegov interes još više je pobudila knjiga Nace Jermanj „Numerologija – što nam govore brojevi”, pa je uskoro svoju biblioteku nadopunio i brojnim drugim izdanjima s područja alternative. Uz takvu literaturu i brojne seminare, te suprugu, poznatu bioterapeutkinju Ankicu stekao je široko znanje i alternativnu praksu. U njihovoj nepisanoj obiteljskoj podjeli poslova, supruga Ankica bavila se bioterapijom,

 a Đuro po potrebi uspješno izrađivao numerološke analize. Ono o čemu je nekad samo čitao, u punoj mjeri pokazalo se djelotvornim u praktičnim rezultatima njegove supruge.  Na jednom skupu gdje je supruga demonstrirala svoje sposobnosti, prišao mu je organizator skupa i zamolio da održi predavanje o numerologiji, znajući da se time već godinama bavi iz hobija. Nakon toga slijedila je drugom prilikom želja da odabere dobar naziv za časopis koji se spremao za izlazak na tržište. Slijedile su i dalje zamolbe da napiše nekoliko članaka o numerologiji i tako je, unatoč svom protivljenju, postao numerologom, zbog zadovoljstva brojnih čitatelja. A sve ostalo u alternativi postao je na molbe njegove sada već pokojne supruge ,u stilu: „Ajde, meni za ljubav ….“!

Danas Đuro uglavnom pomaže supruginim klijentima, najčešće odabirajući povoljna imena za novorođenčad, a po potrebi i za tvrtke, te vrši numerološke analize za njihove članove obitelji. Povremeno piše kao su radnik za časopis Alter, a jednom tjedno dva sata čitateljima časopisa i posjetiteljima Interneta daje besplatne numerološke analize i savjete.

Imate pitanja ili trebate pomoć? Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas kada god želite, potruditi ćemo se da odgovorimo na sva vaša pitanja.

  • +385 (0) 51 235 0 0 8 (za njemački i talijanski jezik)
  • +385 (0) 99 412 3423 (za njemački i talijanski jezik)
  • +385 (0) 99 724 0920 (za engleski jezik)
  • giuro.gavrilovic@gmail.com
  • Artatore 24, 51564 Ćunski


Translate »